Pixellync costum made ict-oplossing
IN2 audiovisual B.V. is sinds 2012 betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse commandovoeringsoplossingen welke onder de verzamelnaam Pixellync ontwikkeld, geproduceerd en geleverd zijn.

Maak kennis met Pixellync.

Wat is Pixellync.

Pixellync is een custom made ICT-oplossing. Het is een aansturingsunit waarbij informatie van 1 tot 32 verschillende bronnen op een (groot) aantal aangesloten schermen tegelijkertijd kan worden weergegeven zodat de visual awareness wordt vergroot. De gebruiker kan daardoor op elk moment over alle benodigde informatie beschikken.

Pixellync kan worden geïnstalleerd in een tent, in een gebouw, maar ook in een expandable container welke al dan niet op een vrachtwagen geladen is. Dat maakt Pixellync een makkelijk verplaatsbaar systeem.

Pixellync kan worden gebruikt door de hulpdiensten (brandweer, politie), maar ook door Defensie.

Pixellync is getest.

Pixellync is getest door Purple NECtar; het innovatieplatform dat jaarlijks een oefening ondersteunt ter verbetering van het genetwerkt optreden.  Een futuristische commandopostcontainer, wat gebruikt werd als mobiele meldkamer, werd getest tijdens de Alert 2015 oefening voor Openbare Orde en Veiligheid. Tijdens deze oefening hebben de brandweer, politie en het Waterschap en de Veiligheidsregio Friesland de apparatuur kunnen testen in een operationele omgeving. Mede dankzij de waardevolle input van de hulpdiensten en Defensie, hebben wij Pixellync kunnen perfectioneren.

Klanten.

De geperfectioneerde versie van Pixellync is aangeschaft door Lt.Kol. Duco Brongers.  Verschillende sets zijn reeds geleverd aan Defensie op Brigade-niveau en Bataljons-niveau.